Menu

Waarom een B.A.B.S.?

Zonder brutaal te willen zijn en al te veel aannames te willen doen, hebben jullie waarschijnlijk besloten op een bijzondere locatie te willen trouwen. Ook willen jullie meer aandacht voor jullie verhaal en jullie ceremonie dan er door een reguliere Ambtenaar van de Burgerlijke Stand gegeven kan worden. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Als zelfstandig trouwambtenaar, ofwel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (B.A.B.S), heb ik veel meer tijd en vrijheid om aan jullie verhaal, wensen en voorbereiding van jullie trouwdag te wijden. Zo kan ik ervoor zorgen dat jullie trouwceremonie een echt speciale, op jullie toegespitste ceremonie wordt. Traditioneel of buitenissig, klassiek of ludiek, ik vind het allemaal leuk en ben voor alles te vinden. Praktisch niets is me te gek en ik ga graag mee in jullie dromen om jullie trouwdag zo perfect mogelijk te maken.

Iedereen is bij mij welkom, LGBT of hetero, jong of oud, eerste huwelijk of misschien wel je derde; iedereen verdient het om een mooie trouwdag te beleven.

Ik wil jullie uitnodigen om rond te kijken op mijn website. Mocht wat jullie daar lezen jullie aanspreken, dan kunnen jullie contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we, behalve kennismaken, ook bespreken wat jullie in gedachten hebben. Aan de hand daarvan kan ik jullie vertellen hoe ik in dat plaatje pas en wat de daaraan verbonden kosten ongeveer zullen zijn. Uiteraard volgt een gespecificeerde offerte, waarna we hopelijk een contract zullen aangaan.

Werkwijze