Menu

Over mij

Allereerst wil ik me voorstellen. Jullie zoeken immers een trouwambtenaar die bij jullie past.

Mijn naam is Mireille Breedijk. Ik ben behalve zelfstandig trouwambtenaar/B.A.B.S. ook purser bij KLM, moeder van 2 geweldige kinderen en inmiddels al jaren ervaringsdeskundige als echtgenote van Erwin. We wonen in Almere. Voordat ik neerstreek in Almere heb ik lang in Engeland en daarvoor op diverse locaties in de Randstad gewoond. 

In 2012 zag ik een advertentie voor een vacature van Ambtenaar Burgelijke Stand bij het lokale gemeentehuis. Op dat ogenblik was ik hoogzwanger, volgde een studie en had bovendien een baan waar ik heel blij mee was. De timing was, op zijn zachtst gezegd, niet perfect. Toch is die vacature altijd in mijn hoofd blijven rondzweven. 
Een tweede kind, een wisseling van werkgever en een mooi deeltijdcontract later kwam er toch letterlijke en figuurlijke ruimte om die droom om te zetten in realiteit. Inmiddels bestond er ook zoiets als zelfstandig trouwambtenaar (B.A.B.S.). Dit was op me op mijn lijf geschreven! 
Ik ben me gaan inlezen, heb gesproken met andere trouwambtenaren en heb trainingen gevolgd. Mijn droom kwam uit.

In mijn leven heb ik prachtige voorbeelden om me heen te zien gekregen van hoe een succesvol huwelijk eruit ziet en helaas ook een aantal minder geslaagde voorbeelden. Daarin is het me duidelijk geworden dat toewijding minstens net zo belangrijk is als de liefde. 
Niemand is perfect. Nee, ook jullie niet. 
Het is belangrijk om zowel te geven als te nemen. Maar dat hoef ik jullie niet te vertellen. Jullie hebben immers besloten om zowel lief als leed met elkaar te willen delen. En dat willen jullie, ten aanzien van jullie vrienden en familie, vieren door samen in het huwelijk te treden.
Waarom een B.A.B.S.?