Menu

Kostenplaatje

Mijn tarief

Mijn basistarief is €575 all in (exclusief eventuele reiskosten).
Dat is dus inclusief onze 2 persoonlijke gesprekken en, indien gewenst, gesprekken met 2 dierbaren. Dat zal een garant staan voor een ceremonie die tussen de 30 en 45 minuten zal duren. Willen jullie dat ik met meer mensen praat en hun anekdotes in mijn ceremonie verwerk, een langere ceremonie leid, of dat jullie specifieke en/of bijzondere wensen hebben, dan zal hiervoor een meerprijs in rekening worden gebracht. Dit zal per paar anders zijn, geheel afhankelijk van jullie wensen.


Leges

Deze verschillen per gemeente en moeten door jullie aan de gemeente worden voldaan. Denk aan de kosten om mij te laten benoemen en beëdigen tot gemachtigd trouwambtenaar in de door jullie gekozen gemeente. Ook dat brengt kosten met zich mee. Deze kosten variëren per gemeente en zullen dus moeten worden opgevraagd. De aanvragen zullen door het bruidspaar zelf moeten worden gedaan. Ik kan mezelf niet voordragen. Ik kan jullie hiermee eventueel helpen, indien dit gewenst is.
 

Reiskosten

Ik woon in Almere en voor alle locaties binnen een straal van 25 kilometer van mijn huis breng ik geen reiskosten in rekening. Daarboven bereken ik €0,20 per kilometer. Mochten jullie hebben besloten in het buitenland te willen trouwen dan zijn de tickets en hotelkosten voor jullie rekening. En wees gerust, jullie hoeven me echt niet in de eerste klas te boeken of een 5-sterren hotel voor me te reserveren. Tenzij jullie dit echt heel graag willen natuurlijk…


Contact